martes, 10 de enero de 2012

EL ABORTO 



El aborto, ese tema tan pronunciado que está a la orden del día!

cuantos son ya los niños que no han salido en vida a causa de un aborto , ya sea por violación, malos tratos o por una simple perdida.


Bien, ahora nos gustaría que vierais este video tan significativo de lo que puede llegar a sentir un bebe en estos momentos tan duros y dolorosos.





12 comentarios:

  1. un tema molt interessant a tractar. tants embarassos no desitjats que es podrien evitar i per sort o no depen de com es miri es poden eviar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. pero no nomes has de pensar en tu, tambe en la vida que portis dins... depen de com es miri

      Eliminar
  2. un video molt impactant.... el tema dels aborts és un tema molt interessant, però alhora molt complicat de parlar-ne, crec que els aborts, sempre es poden evitar, i per això s'ha de ser consciènt del que fem amb el nostre propi cos.

    ResponderEliminar
  3. La verdad que este tema es muy delicado. Como bien dice un comentario anterior, se tienen que tomar medidas preventivas antes que nada. Cuando una mujer es violada, le debe ser muy difícil tomar una decisión qué hacer? Tenerlo y quedárselo y tener alguna vez el pensamiento si será como su padre, si lo mirará como un niño cualquiera, qué sentimientos tendrá hacia él? O tenerlo y darlo en adopción? O abortar??? Son temas muy delicadas que no se deben tomar tan frívolamente.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. clar.. es depen de la situacio en la que et trobis.. tant si es un fill no destijat com si no ho es

      Eliminar
  4. Heu vist el vídeo que heu penjat abans de publicar-lo? L'heu escoltat?

    És una vergonya. Si de debó voleu tractar el tema de l'abort com cal, deixeu-vos estar de creènces religioses i demagògia barata. Podeu parlar del període en el que el fetus comença a sentir dolor, de les diferents teories existents sobre quan comença a sentir, etc.

    I en qualsevol cas, crec que en última instància és la dona qui decideix què fer amb el seu nadó, degut a que és el seu cos. I més important que la moral en aquest tema és si realment la vida a la que podrà accedir aquest embrió és digna o no, les condicions en les que es veurà envoltat, etc.


    A.E.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. però també creiem que s'ha de pensar en la vida que tens a dins teu, a part de pensar en tu

      Eliminar
  5. No estic d'acord amb la reflexió d'aquest video. És molt fàcil fer un video amb imatges impactants amb una música més o menys encertada i amb unes frases que ens fan creure coses que no són certes per despertar el sentiment de culpabilitat o de aversió enfront l'abort. Ara bé, l'abortament és una realitat que s'ha de tenir en compte valorant sempre les situacions, i no com a métode per evitar conseqüències no desitjades a actes poc meditats o inconscients.
    Sincerament, crec que cada situació ha de esser valorada i en alguns casos sóc partidaria de l'abortament (violacions, malformacions genetiques...).

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. com ja he dit en altres comentaris, t'has de trobar en la situacio i les circumstancies en les quals t'has quedat en cinta. tot te a veure,

      Eliminar
  6. Hi han molts videos penjats a la xarxa que són semblants a aquest i que tenen una vessant totalment religiosa. Entenc els diferents punts de vista i els respecto però crec que sempre cal analitzar el cas en concret davant d'un abortament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. i per tant, el que creiem es que hi ha suficients metodes anticonceptius com per evitar que s'arribi a aquest extrem.

      Eliminar